Пам ят загиблим

Спокійно сплять мої солдати,
у сні пройдуть їх молоді роки.
Можливо хтось про них буде співати,
а може у легендах залишаться на віки.

Спокійно сплять, їх імена забуті,
але такі були в кожній сім'ї.
Такіж були як зараз люди,
що жиють на от цій землі.

У сні що бачать? Я не знаю,
можливо материний дом.
Коли їх батько як героя зустрічає,
але нажаль це тільки їхній сон.

Спокійно сплять мої солдати,
ах скільки б вони прожили!
Але взялися всі за автомати,
та захищать свій дім пішли....


Рецензии