эдина кра на

Лани, ліси, яка різниця,
Карпатні гори, приміський Донбас.
Тут всюди жиють українці,
і мова ця лунає повсячас.

Так було, є, і завжди буде,
тут дух України живе.
Земля родюча, добрі люди,
І край цей мусить буть понад усе!

Ночей тут тиша скрізь чарує,
І святістю сповита кожна ніч.
І можна крізь віки відчути,
Яка на мітсність була січ.

Серед гуцулів, чи серед козацтва,
чи може просто по серед селян.
Це є одне велике братство,
що не розірве жодний пан.


Рецензии