Я люблю свою Укра ну

Я люблю свою Україну
не хай це кожна дупа знає.
Люблю пісні її, народ,
І мову що от тут лунає.

Не хай тікаємо від неньки,
та все одно далеко не втечем.
Від смашного сальця, та пампушок пухкеньких.
Ми шаленіючи від них і вб'єм.))

Люблю я свою Україну,
як не крути а все одно люблю.
Ліси, Карпати, полонину,
У середце я навіки заберу.

Люблю я свою Україну,
і хай вона на мапі так мала.
Та берегти її повинен,
бо більш ріднішої нема.


Рецензии
Люблю я свою Україну,
і хай вона на мапі так мала.
Та берегти її повинен,
бо більш ріднішої нема.

Четко!

Золотая Лорелей   24.03.2015 19:49     Заявить о нарушении