Весна

Сьогодні настрій якийсь поетичний,
складаю слова у рядки,
примарою чую я пісню,
народження нової весни.
Зима не хоче свое віддавати,
крижинками хоче зостатись в мені.
Цвітінням весна розмалюе всі ранки,
розтопить сніжинки в мені.
Новою весною,новою красою,
почую я спів соловя .
Живою водою,новою рікою
приходить весна!!!!
Сьогодні настрій якийсь поетичний,
складаю слова у рядки,
лунае мелодія пісні,
нової мене,нової весни!!!!!


Рецензии