Кохання, як покер. В1рш на замовлення

Кохання, як покер.
/Вірш на замовлення Анастасії Близнюк/

1.Коханий, я хочу розказати тобі, таємницю,
Про любов свою, що перетворилась на жар-птицю,
І до тебе назавжди полетіла у мужні обійми,
Щоб разом із тобою йти під зорями.

2.Хоч ти, старший від мене на п'ять років,
Але я не можу не робити на зустріч тобі кроків,
Адже мене, зрозуму звели, твої карі очі,
І такі, милі моєму серцю, чорняві кучері.

3. О Іване, Іваночку, прийди до мене зранечку,
І візьми мене за руку, щоб зраділа я Сонечку,
І прошу повір у щирість моїх почуттів,
Що линуть до твоїх сердечних берегів.

4.Знаєш, Я б вічно слухала твої слова, 
Коли ти говориш: "Малишка моя"
І, Мені здається кохання, як гра у покер,
Коли на своєму мотоциклі, мчить мій Воокер.

/15.03.15 - 16.03.15. р./


Рецензии
У Вас дуже щирі вірші, Оксано. І дуже пісенні. Це замовлення не для пісні, бува? :)

Олись Лапковский   24.11.2015 15:17     Заявить о нарушении
Ні, це лише вірш.

Щиро вдячна, за теплі слова.

Оксана Олейник Львов   29.01.2016 02:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.