Невже це к нець?

Гіркий поцілунок гарячої кави,
Солоний від сліз присмак ночі,
Слово твоє б’є, неласкаве,
Я так не можу, я вже не хочу.

«Невже це кінець? Це прощання?»
Волало серце до неба.
Зникає, як привид, кохання -
Більше і жити не треба…


Рецензии