Час зупинися!

Час зупинися, дай вдало заповнити щастям тебе.
Нині, все швидкоплинно занадто іде.
День зупинися, дай насолоду відчути від смаку життя.
Дай упірнути у вічність свого майбуття.

Час  зупинися, дай не марнуючи сенсу свого існування,
Наповнити всесвітом душу, зізнанням!
В мить зупинися, дай відчути безмежну світів таємницю.
Дай зробити в своєму житті – як годиться!

Час зупинися, дай можливість відчути взаємну любов,
І могутнє тепло, від душевних розмов.
Час зупинися, і дозволь зрозуміти своє серцебиття!
Час зупинися, і дозволь зрозуміти своє буття!

21.01.2015


Рецензии
Дуже цікаво.

Осередок Спокою   17.03.2015 23:15     Заявить о нарушении