Я шукаю тебе

Я шукаю тебе на вулиці,
Я вдивляюсь в обличчя чужі,
Чи здалося мені,чи примарилось
Наче поруч пройшов-це був ти?


Ні,не ти,але дуже схожий...
Навіть поглядом його провела,
Стрепенулась,аж струмом вдарило,
Розумію-тебе вже нема.


Ти повернешся,мій коханий,
Треба трішечки ще почекать
Бог сказав,що воскреснуть люди
І Він буде тебе пам'ятать!


Рецензии