пора полетiти менi

Я думаю часом
Кохаю так часто
І рідше співати пісень під дощем.
Ніж знати про тебе.
Кохати  - не краще.
На краще у собі заснути як день.

Спійматись на крилах
вітрів швидкоплинних
ногами ходити по моря воді.
Літати по небі
Лиш тільки від тебе.
Від тебе пора
полетіти мені


Рецензии