життя

Багато пам"ятних подій,
В житті моєму нарікалось,
Та в долі непокірно- злій,
Бажань не мало залишалось.
Та я згубив у битвах зброю,
Тепер не знаю, що робити,
Бо я безбройною рукою,
Не можу біль душі скорити.

Верни, о Боже, мою зброю,
Моє віршоване уміння,
Щоб я,як іраніш,з тобою,
Відновлював краси творіння.


Рецензии