Мае краявiны,

Дарагія мае краявіны,
Усім сэрцам кахаю я вас.
Нахлынуць дзяцінства  успаміны,
У галаве маёй белай  зараз.

Абмерау нагамі усё наваколле,
Прыгажосцю тваей устаргауся не раз.
Цверда ведау, прыеду сюды я зауседы,
Зноу сустрэцца,  пабачыць каб вас.

Краявіны мае краявіны,
Пазнаю    я з цяжкасцю вас.
Куды зніклі мае вы мясціны,
Дзе гуляй я з сябрамі  падчас.

За рэчкай  лес шумеу сасновы,
Ен  аднагодкам  са мной рос.
Цяпер  засталіся пні и галіны
Маладыя пасадкі ялін  и бяроз.

Краявіны мае краявіны,
У маім  сэрцы каханне адкрылі,
И  не ведау, што гэтым павінны,
Той красе- атрымау што  ад вас.

Успаміны мае успаміны,
Што рабіу бы цяпер я без вас.
Разбудзілиі дзяцінства  хвіліны
Шчасце і  радасць- пачуце ад  вас.

Ліпень, 2014г.


Рецензии