Колы тоби ранеты на стил

Раняе зь дзетвара

Рывэ Равэль. Аж Днепыр стогнэ:
Ах, що ж найистыса щэ нам!?
Ну, дак Равана зарэ гондэ
Из Ерывана мяск подаст.

На Бугу з рани Рама плаВал.
А малпый ныц а ны й в пинах ш.
Ий вот: блин КроконДил Генадий
Ув псов чогось зжывал.

Наивны хлопцы в лабор табор:
А вы, що, Рокер брат?
Хм-да…так а чаво вин ножык
На во на мент в Мохровы?

Нахамкес, да, ны виноватый,
Шо Генку спакваля
Из академии пыцатых
Отбрылы ву шызка.

Вы понимаетэ?! СикТантык!
А чо ны право Славк?
Так марш зытиля. Тилькы й выдно
Было таво зольдатн.

Ну, й заркы шо робыти падЛУ Ж.
Ны пенсый, ны домка…
Вот, на лужок попБих, шоп как бы-к
Хоть листик вхапнуть в драйл.

Э! А!.. так ты щэ й попБыйРайЕхсь?!.
Не! Ты ны у попа.
Вот и попавСИК зномкы гаврык ш.
Нэхай жэ ж в ящык грат.

…мы тожэ ж гонды Ёжык:
Забылы, панымаш,
Сфаёга кроснык,
Шо даваНуль татКа ль. Кали ж калка в шылка!
Бо ж шыло в мыло вклал.

Ох, Господи! Ты прав:
И нары добры с рань
Пацаляваць коб Матк. Кали ты тольКИ  СЬ стал,
Как Сталь Ж.

То хай бои фтыхай в дыбальц.
Щоб згынула но тьма.
И диты Василька
Вкружай пытаньк.

Вищеть бо ажны, скаж
Судьбу их хвайн:
А книжкы вашы б нам!.. где Сайт?
Ах-вах!

…ну, ж на, фсади гаршка:
Гармошка ё ВКантакть?

...що гэто там?
Да во в пыньках
КахаЕ Ж ктось и Мняв


Рецензии