I do not wanna repeat

I don't wanna repeat what others have said
I don't wanna think so as others think
I don't wanna do so as others do
I don't wanna love how others do it
I try to be myself
            self-sufficient and independent
I do what I wanna do
I create what I wanna create
I love so how I wanna love

Не хочу повторять
             что сказали другие
не хочу думать так
             как думают другие
не хочу поступать 
             как делают другие
не хочу любить так 
             как любят другие
я стараюсь быть самим собой
самодостаточным и независимым
я делаю что хочу
я творю что хочу
я люблю как хочу


Рецензии