З1знання

Через десятки літ - зізнання,
Що  пам’ятаєш, любиш, не забув.
Слова – з мелодії кохання…
Та тільки голос не той був!

Бо не здригнулось моє серце,
Частіше не застукало воно.
Душа збурилася. Мов  крига скресла.
І понесло мене!  І понесло…

Чому  пройшов  ти повз  любов,
Що сяяла, співала і цвіла?
Чом не відчув тепла моїх долонь,
Що припадали до твого чола?

Чом не любив? Була ж я поруч!
У небо сьоме кликала тебе,
Ловила кожне твоє слово, погляд…
Колись…Тоді…Та не тепер!

Не пада вже  сльоза  туманом,
І  не тремтять  вуста  в чеканні.
Душа звільнилась від дурману
Любові тої в ніч останню…

Давно тебе  у серці поховали
Роки минулі й  марево ночей,
Хоч інколи , здається. відчуваю
Обійми твоїх рук  в осінній день…


Рецензии
Сашо, в останньому рядку поезії описка в слові осінній. З повагою.

Наталья Светлая 7   10.01.2017 23:23     Заявить о нарушении
Дякую Вам, пані Наталю!!! За все...І за підказку! Вже виправила....)))

Саша Моисеенко   12.01.2017 01:07   Заявить о нарушении