Стояли две берозы

Да шо вы! Где кагда?
Сто яликав уж бонзы
С них зьдзеляли. Ля-ля!

Дак вот Бараны с Овцмы
Так сама дзесь ф хлявах.
Падми три разы Волкам
Ув дупКУ СЬ спакВаля.

Бо ж Дмитрий захапимШыс
Ф шызов за вадкасть кальк.
Лапатай нада ш ф хару й,
Кали какда Ты Вакх.

Ий вот Завадских гонюць
С Захаркы ий з Ганчар.
А то ани жэ воры.
Бы й Кося гындэ там.

Да й шо там ваш КрайСов с Кый.
Алесь? Ха-ха! Ня кляй!
Мы закляйМим пахЗохРам
Хоць Рамый с Крышны вашь.

Заклалаты все Каин.
Ну-да. В атца сфята й.
Бо ж Авель хоча надта
Маруський спакушаць.

И з больницы выходзе
Адно адзин Калян.
Лись граматКУ Ш мы жонцы.
За Кушнира й Сашка Ж.

Мы влаим-втарабаним
Са шэйманкы й игнатк:
А ну-к работаць, банды!
Иш пазасижВальСя К! Кнуры вашывыя!
В турме згнаю васар!

Всаимна мы ласкавы ж:
На выжЛукЦиця кавк!
Кали ты натта скоры
Задаць пыТаняв с пяць.

Гы! Гырка хату робе!
За милиардый с пар ль.
Да не. Рамонтык тольКИ СЬ
Ля кисяв ля камБайн.

Ось так ушлы й  бейРозКы й.
На кый Пыцёк ось вам п.

…ноль с тры ты втры ф Сашка
(карцина Василька)


Рецензии