Спiлкування

Ласково мати промовля,
Небесні вклавши почуття,
Сміється вперше немовля,
І це щаслива мить буття.
Чи в світі є ще щось меліше,
Цих незатьмаренних відношень,
Чи в світі є ще щось щеріше,
Коли матуся долі просить.


Рецензии