Бiля рiчки

Біля річки під вербою,
Де кохались ми с тобою,
Вітер там тепер гуляє,
І з травою розмовляє.
Вона мовить йому тихо,
Яке в мене сталось лихо,
Як твоя врода зрадлива,
Мене вперше затьмарила,
Як не щиро ти кохався,
Як ти з мене посміяася.


Рецензии