Чай batik

Всім, напевно, вже відомо:
"Батік" - кращий в світі чай!
Де б не був: в гостях, чи вдома
Ти про ньго пам'ятай!

Що, скажи, ще так плекає,
Як не "Батік" рідний наш?
Взимку душу зігріває,
Влітку беремо на пляж.

"Батік" нам дає здоров'я,
Заряджає силу в нас,
А тому, пані й панове,
"Батік" - просто вищий клас!

З чистим серцем заявляю:
Рівних "Батіку" нема!
Я усіх вас запевняю
"Батік" п'ємо не дарма!

А коли тобі не дуже
Не журися, зазвичай.
Все прекрасно буде, друже,
Якщо поруч - "Батік" чай!



2005 рік.


Рецензии
Як раз зараз п'ю цей чай.)
Дуже вчасно потрапив на Ваш вiрш.
З повагою та посмiшкою)))

Андрей Бирюза   23.08.2015 19:26     Заявить о нарушении