Оманливий промiнь зимового сонця

В кiмнату влетiв, крiзь закритi вiконця,
I вивiв, босонiж, мене на порiг
Оманливий промiнь зимового сонця, -
Всмiхнувся, зрадiв, а зiгрiти не змiг...

I з холодом в серце прийшло розумiння
Того, що несправжнiм буває тепло.
I щиро повiрити можна промiнню,
Яке у кiмнату заходить крiзь скло.


Рецензии