Здесь причина другая Рукият Магомедова

Саг1тал рик1унел руго,
Сордо рогьунеб буго
Гьудул рик!к!ад ч!ч!еялъе,
Бат!ияб г!илла буго.

   Припев
Г!адамазе кеп буго,
Дир каранда ц!а буго.
Добе гьаниб чучулеб,
Чалугълъиги дилъ гьеч!о.

Нилъер рокьул кьал буго,
К!ийиде бикьун буго.
Цере арал соналгун,
Г!умро цолъулеб буго.
    Припев


Рецензии