Поклонюсь солдатам

Вклонюсь солдатам в день цей чудний,
До перемоги роки люди йшли.
Відірвуться слова від губ в час людний,
В війну життя мільйонів відійшли.

Сатрапи, що так жадібно ділили?
Кров - не водиця, та текла рікою.
Вклонюся тим, що уціліли,
То діти час, з долею гіркою.


Рецензии