Заповiт

Як умру то не ховайте
мене в сиру землю,
тихо в печі спопеляйте,
та вітром розвійте.
Що би попіл з мого тіла,
на Землі зостався,
а у добрії години,
цвітом проростався.
Що би правнуки і внуки,
Цвітом любовались,
і в щасливій своїй долі,
щиро покохались.


Рецензии