РозМышЛини Надии

Да, га, пра МишКУ Ш

Я гонды просто махойник.
Чы, мо, й вж чорть видь шо.
Ну, во: ходю на оборы но
Да, згынь, посвысТвайм.

А ек бо робыца зборник.
Ну, гы, взев ий выйНяф Ш.
Да й во ж: шо гэто зном, ой!
Букфы вылызны?

А нащо. А й да й навийщо!
Да згынь твое кыло ж!
Дабудь жа славу лись, Брыльку,
Да й, хы, й богатий з вошк.

А ек е й а ни й прийвейзеный
А ни да и зенкий,
Ну, хоть бы якой дзевчыны
З балота туйТэйШах?

Ну, вот, так мни, мо, лэгчий
Верший вам с тыхЩу, Х.
Э, нет! Это скажэнне
РусьКый язик мняф!

Ну, й ладно. Пидым до Жэньки й
Вэры вэл нишо.
Шо ниша? Дырка ж такыто
Бэндзе взе й в корытка ш.

Нишо (нищо, нешта да й нечто ж)
Шо шэ упыкчы в шкап?
А! Шпака чы пташКУ Ш в кота вуш
Ты й одбыры й збрыль.

Йихав Тато дэся в Опадыща.
А я но до ж Янова.
Ну, й Кажэ Той Ось ХотТабычь:
Так, быйм гокна в дрань!

А я шо? Га? Нашо…
Наш жэ прыдСадаТыль.
Ну, схыба стыху й кыём
Гах по фиранцы, К…

Но… шаткый я ша ву Якшы.
Так соби, камынь.
А зары будым ф шызарни. –
Да за що?! Да как, тус?..

Ну, балВалысь да на ДивЯтуху й
На туби Васью сь:
Ты хлафный хонтэ нацалнык
Цы я, дурынь, з Яхфэ?

…садыс пый лигКаргСфо й
Нэмоч дасць рады ш
В Радощах Радды.

ЦюкэрКамы сцас обзыРайиМос.
МосКофСкымы з нафыть!
А на фик райитысь з Райко,
Колы ты пры нафты.

…гамырыканьськый. С Канады й…
Кый даст вуш кыянкам
ГаньБый на МедьВедьЯху Ш!
Шухеры-мухеры – й сракы з ДыбальЦый.

Шо? МакХам по Камы й
Будым ву будДынь Щ?
Ах, дынькы гарбузьны!
АбшШикШикельИС ф дупКУ Б…


Рецензии