Незабутнi враження

Так хочеться продовжити життя
Всім рідним, близьким, друзям і знайомим,
І не пустити їх у небуття,
І завжди чути їх знайомий гомін.
І подзвонити серед ночі просто так.
Спитати:"Як ти? Чи усе в порядку?
Як настрій? Як життя? Якщо б ти знав
Як ти потрібен нам любимий татку!"

Життя прожить -- не поле перейти...
І неможливо той закон змінити:
Одні приходять, інші -- навпаки.
За іншого життя нам не прожити...
Не наробити їхніх помилок,
Не оступитися там де вони вже оступились,
І не засвоїти нам той урок,
Якому всі вони уже навчились.

Бо кожен робить власні помилки,
Протоптує свою доріжку,
Неначе пише власноручно навіки
Свого життя таємну книжку.

І кожен з вас залишив у мені свій слід,
Змінив мене, створив своє зображення,
І викарбував сильно, навіки
У пам'яті всі незабутні враження.

Одне, що забираємо з собою,
Мандруючи дорогою в світи --
Це наші незабутні враження,
Щоб бути разом в пам'яті могти.


11.03.2015р.


Рецензии
Бо кожен робить власні помилки

Миклош Форма   11.08.2016 14:08     Заявить о нарушении
Микола, дрбрий день.Я не зрозуміла Ваш коментар. Поясніть будь-ласка

Оксана Быковская   14.08.2016 22:20   Заявить о нарушении