Перший пром1нь кохання. на замовлення

Перший промінь кохання.
/на замовлення/

1.Перше побачення з тобою,
Змінило назавжди мою долю,
Бо я відчула справжнє кохання,
Коли прийшла весна рання,
2.Яка свою усмішку подарувала мені,
Поєднавши нас з тобою у юрбі,
Де я знайшла, перший промінь кохання,
Зустрічаючи з думками про тебе світання.
3.А новий день, що прийде на Землю,
Покаже тобі, як я тебе люблю,
I я знаю, що це кохання взаємне,
Світ, для наших сердець переверне.
/10.03.15. р.Б./


Рецензии
У серцях кохання наче сполох
блискавки у травні під дощем...
Без любові в світі смут і морок,
так навіщо ж мить минує все?

Надежда Линник   28.03.2017 10:13     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.