И УдА

 НЕ  ВОЗъМоЖъНОе  -  ВОЗъМОЖЪНО!!!

 - Чу ДО -

 ВоЗъМоЖъНОе  -  НЕ ДОсъТуПъНО!!!

 - МА Аа ГИЯ!!!...-

 ЗА...ЧуДо ОМЪ...

 - СЪТОИТЪ  БОГЪ!!!...

 ЗА...МАГИеЙ...

 - ПЪРИ ЧУ УДа!!!...

 -У  дА?!...

- И УдА!!!..
 
 ДА 

   


Рецензии