Чорно - бiлi картинки

А світ стає таким сірим, мабуть це все,
Невже ми старіємо, чи стаємо мудріші?
Чи можливо світ наший безкінечне шосе?
Або ж живеш швидко, або потребуєш тиші.

І за вікні зима, пробирає неземним холодом,
Давай вимкнемо пристрої життєдіяльності,
Ну ж бо ховаймо свою сутність за безладом,
Й за шторами театру життєвої непорочності.

А за вікном наче епічне чорно – біле кіно,
Зняте бездарним голлівудським режисером,
В якому люди живуть за ефектом доміно,
Написаним відомим небесним сценаристом.

2015 р.


Рецензии