Одихай, мамаш,

Ув свайИХь КизьЛярк.
Ий а й ни й скупайсь нат

А в мынэ давленне надто скачэ.
Ну, прам быс прычыны! Шоб ты га!..
Так я шо – к врагам пойду найкрахщым!
Хай ужэ збанитують улад.

И я во й под гарных прамо качыр
Да й ий лигла. Да й слегла вж.
От шо трэба бо ф7 пЯнькам Манькам:
Шоб вукол шпурляць.

Гэто ш Божэ правый дав нам, падлам,
Шоб оно ж ф7 курвам потаКаць.
От бо  хтось 3вае навыть  трафкы ш?
Значыця ий я, ий ты дафай сь.

От и гомоны оно с Козявкы:
Как там ты справляЛеся сь хальЗяльСф?
Козодоймы ж мы тут ф паньстфа
Вжэ задеЛяльСя, Г.

Господи! Ты ж зошытый штук з 2цыть
Мняв за тэе даш.
Да  й, абщэ, давай
Но й  ий ной са псярнь.

Дэ ж бо ж в нас чытач,
Шо, мо, ждэ калач
Шэ й з васьМойГА Й Мартк, вах.
ПоотключВаля тамась фсяку фш сфясь!
Нафига ш дед Васьк кусятс. 

...во, ты видиш, как
дфорник фсё прибБрамс?
Ий давЛень ув Лень ныщяк.
А уф вас, жыды с вакзаль? Совысць хвайн!


Рецензии