Шум весняних гроз

Я чую шум весняних гроз,
І нехай мороз,
Йду серед мелодій;
Твої очі, темніші ночі,
На серці наводять,
Наводять печаль...

Ти - в небі зірка осяйна,
Ти - моя весна,
Ніжна баркарола;
Летять сніжинки,
Неначе пір'їнки,
На серці наводять,
Наводять печаль...

Хто знає, стріну тебе знов?
Весняну любов,
Сонячну поему;
Йду містом,
Льодяні іскри
На серці наводять,
Наводять печаль...

06.02.2015 р.


Рецензии