з висоти польоту

За тобою слідкую з висоти багряного сонця,
по-розбишацьки вільних вітрів
і блакиті просторів безкраїх.

Вранці небо ранковою свіжістю простирадла роздмухує,
А, насправді, то ми удвох під величчю білосніжних вітрил
Присягаємо світові мати лише гідні наміри.
Вечір ледь чутно поскрипує
фірами,
рамами,
марами,
словами, наспіх кинутими в горстку попелу,
і безнадією, розламаною ще вчора зопалу (тільки її не шкода)

Слідкую за тобою, коли б не була поруч й пліч-о-пліч із тобою йшла.
Слідкую, опікуюся тобою й з висоти польоту радісного тобі прокладаю шлях.


Рецензии