Морячка

 Неначе сон я вірити не хочу
Неначе вчора зустрічала тебе
Вже  проводжаю на  пристані стою 
У слід кричати не буду  що люблю
Одне  благаю не забудь про мене 
                Пр  2 р
На долю випав ти мені  на все життя
Таке жіноче я зустріла  щастя   
На долю випав ти мені і я твоя
Мій ти  моряк, а я твоя   морячка
Як рідний дім стане причал для нас
Де проводжати і чекати буду

З тобою  час секунда  для мене
Без тебе день для мене любий вічність
Летіти чайкою я буду за тобою 
І в морі берегтиму від негоди
Співатиму пісень щоб  не тужив
Мій голос чув і відчував я поруч
Морський мій вовк
Ти серцю дорогий
 Морський мій вовк
 Мій любий, любий, любий 
              Пр
На тому місці де у моря камінь вріс
 Ми ранки тут коханий  зустрічали
 А зараз  виглядатиму  тебе
 Як будеш повертатися додому
 Побачиш мене ти із далека
 В руці хустинку я тримати буду
Морський мій вовк
Ти серцю дорогий
 Морський мій вовк
 Мій любий, любий, любий   


Рецензии
Я не шибко бачу, но красиво и образно. Спасибо за стихи и за песню! Наверно, по-украински она звучит чудо, как хорошо.
С уважением!

Иван Бородинский   26.04.2015 22:43     Заявить о нарушении
Спасибо. Зайду к вам в гости

Оксана Никонюк   26.04.2015 22:51   Заявить о нарушении