Надiя на краще

Буває вітер злісно виє,
Колючий сніг кругом летить,
І чорна хмара небо криє,
І грім зимовий гуркотить.
І дикої цієї злоби,
Не буде наче і кінця,
І злість людей,і злість природи,
Зімкнулись стінами кільця.

Та вірте,в сонячнім горнилі,
Прокинеться вогонь святий,
Він непідвласний дикій силі,
Він знов зігріє світ живий.


Рецензии