Передбачення

Досить терпіти зграйної згоди,
Проснися, зберися любимий народе,
Час наступає,хвиля підходить,
Вона навкруги все змете і обновить,
Вітер свободи гуляє буренний,
Час наступає гнівної зливи.


Рецензии