Ни выдохнуть, ни вдохнуть

Небо сдавило грудь.
Ни выдохнуть, ни вдохнуть.
Не ожидала принять эту чужую осень.
В самом центре Москвы
смотрю нелепые сны.
И звонками твоими
не избалована вовсе.

Вітер зірвався в душі.
Не то сльози, не то вірші.
Я за зневірр'ям мрій
крок уперед зробила.
А до весни мости
мені не збудуєш ти.
І коли розбудиш дзвінком...
Я розлюбила...


Рецензии