Мiшаня

Ти знаєшь, ми багато розмовляєм
Про відчуття, про бізнес, про думки
Але коли доходить справа до кохання,
Чомусь ми розбігаємось в боки

З тобою я відверта, як ніколи
З тобою не повинна бути "кимсь"
А ти частіше "десь", зникаєшь "в когось"
Ховаєшься як діти в піжмурки

Давно я не марала папірців віршами
Рядкі ці просто назва, а не біль
А справжня біль ховається назавжди
Я заховала її в скриню з під надій

08.03.15р


Рецензии