Змарнуй мене

Змарнуй мене, як прокляте вино,
від болю з часом окисає.
воно з тобою не було,
воно так вчасно помирає.

Не вір тоді , що то було колись,
колись тебе зустріла знову,
крізь епітетів сумних,
омонім помирає з мого слова.

Все неможливеє, бездарності лиш час,
вони в здобутках гуртуються окремо,
і кожен подих поміж нас,
і твій зі мною і мій з тобою не даремно.

Поміж попіл марних сподівань,
немов живуча пташка відлітає,
окремо серця б*ється в такт,
та душі нашії окриляє.

Було горіння марнощів , любов,
буденне марево лоскоче,
в думках лиш крилами взмахнув,
тебе твоє , невже, зустріти хоче!?


Рецензии