***

Лежу я у ліжку і книжку читаю,
Дивлюся на неї і думку гадаю -
Чому наше життя забите журбою?
Чому на цьому світі немає покою?

Скажіть мені хтось - чому музи немає?
Невже у думках така тиша лунає
Не розумію я мотивів життя
Як не розумію, чому у нас Війна...


Рецензии