Торкаe вiтер до очей зволожених

Торкає вітер до очей зволожених,
Несказане аж закипа в душі,
Високе небо, серце розтривожене,
Чарівний світ невгаданих віршів; -
Усе сповите смертно,
                ототожнене
Із посміхом,
                із диханням твоїм.
Додолу ллється віск
                натхнення Божого,
Любов злітає полум’ям ясним!
Все істинно...
                Та ввечері ТАК порожньо....
Як здійснити
                світ заповітних мрій?!


Рецензии
Справді, есказае так часто закипа в душі. І нехай ввечері не буде вам порожньо, нехай буде тепло і комфортно. Бажаю від щирого серця.

Людмила Юферова   13.03.2015 22:02     Заявить о нарушении
Сердечно дякую!

Борис Смыковский   14.03.2015 09:42   Заявить о нарушении