Бэйрэм белэн!!! С праздником милых дам!!!

Кояшлы язлары белэн бергэ
Ин матур бэйрэм килеп житте
Якты кояш безгэ жылы бирсэ
Бэйрэм хисе йозгэ нур сибте!

Хатын-кыз доньяда ин гузэл зат
Шул эйтемгэ тугры була алсан
Авыр чакта йозгэ кара якмый
Ак-пакъ булып эгэр кала алсан...

Ирлэр без кочле,дип кукрэк суга
Э хатын-кыз донья тоткасы
Гузэл затсыз жиргэ яшэу килми
Тел йотарлык пешми боткасы...

Хатын-кызга изге,матур коннэр
Яшэу телим соеп-соелеп
Уз бэхетен тапсын хяркем жирдэ
Тормышлар утмэсен коенеп!

Бэйрэм белэн сезне АЛИХЯЛЭР!
Бар хыяллар тормышка ашсын
Коткэн бэхет инсен сезгэ куктэн
Язмыш куле бэхеттэн ташсын!


Рецензии
Эш назг дурбатулук, эш назг гимбатул, эш назг тхратулук, агх выфзым-иши кримпатул! (с) Дж. Р. Р. Толкин

Евгений Штурман   09.03.2015 23:25     Заявить о нарушении
Привет! Теперь переведите))))

Рябина Хат   10.03.2015 09:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.