без неба...

Привіт.

Ти, знаю, любиш дощ
і вітру сум, печаль осінню
міських напівпрозорих площ...
Глянь - вечір причаївся тінню.

Ось я пишу тобі листа.

Ми так давно не говорили
про те, що дарувало крила.
Вже я не той...
І ти не та...

Запросим до розмови ніч?
Вона нам не відмовить, звісно.
Хоча утрьох нам ніби тісно...

Але хіба у цьому річ?

Ти, відчуваю, вже не та.
І я пишу інакші вірші,
хоч кажуть – нібито не гірші.
Та їх до цього ось листа
я не додам. Це – не для тебе...

В них вже для нас немає неба...


Рецензии