Ренегати

РЕНЕГАТИ

Любов’ю Бог нас огортає,
Та на добро благословить.
До покаяння надихає,
Самопожертвуванню вчить.

Господь закликав не вбивати,
Любити ближнього свого.
Добра чужого не бажати,
В думках не лаяти його.

Дорогу вкаже посередник.
Він нас до Бога приведе.
Від світла істини священик,
До серця стежку прокладе.
_____________________

Хода з вогнями на “Майдані”,
Оскаженіли люди йдуть,
Блукають душі, мов в тумані,
Цей шабаш пастори ведуть.

На серці в них немає Бога,
Бо чинять святотатства гріх.
Портрет Бандери-лжепророка,
Вони несуть в руках своїх.

Хвалу негіднику співають
Брудні священиків вуста.
До братовбивства закликають,
Підступно зрадивши Христа.

В серцях до братського народу
Ростуть ненависті ростки.
Бо не розкриються до Бога,
Їх душ зів’ялі пелюстки.

Жадають кров людську пролити,
На душі взявши смертний гріх.
Господь ридає, горем вбитий,
Вкриває землю білий сніг...

Чужі їм Божі постулати,
Мамоні душі продали.
Бездумний натовп ренегати
Ведуть до царства Сатани.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(березень 2015)


Рецензии
Все верно. Забывшие о своих корнях, возненавидевшие самих себя, свою природу, как толкиеновские орки - бывшие эльфы, они сами строят свой ад - мордор. Увы!

Игорь Дадашев   03.08.2015 13:54     Заявить о нарушении
Ну что поделать?

Соломия Галицкая   03.08.2015 15:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.