Спiваймо всюди

      
У кожнім серці є свій  оберіг
Подруга вірна пісенька рідненька
Розвіє сум   в дитинство поверне
Пісня як вишитий рушник  родинна   пам'ять

Від мами слухали ми колисковий спів
Бабусі нас своїх пісень навчали
Із роду в рід мандрує поруч з нами
Землі української наш пісенний дух
                Приспів  2 р
Давайте  разом заспіваємо усі
Наших пісень на український мові
Давайте  разом заспіваємо усі
В яких куточках світу  ми б не жили
Співаймо всюди хай звучить веселий спів
І  пісня славить нашу   Україну
А голоси нехай чарують   світ
Ми є народ співучої країни

Співають люди  всюди на землі
Щебечуть птахи, спів різноманітній
Наші пісні це трелі  солов’я
Ніхто так в світі не співає краще
І мелодійна і дзвінка струмочком б’ється
Є мова українська на землі
      Пр

Ми всі за  мир  за  небо голубе
І у хлібах  хай  колосяться ниви
Хай матір не лишається дітей
А хто з мечем хай від меча загине
Ми раді людям що  прийшли до нас з добром
Зустрінемо   душевно хлібом,  сіллю
І  за здоров’я   вип’ємо по чарці
І разом заспіваємо пісень


Рецензии