янгол. в длига

янгол ховає обличчя
від дрібок вчорашнього снігу,
зірки ланцюгами сплелися,
а риба чекає відлиги.

та ця чорнота невмируща
і ця чорнота неможлива
хто скаже: чи буде відлига,
і сніг чи заступить злива?

хто скаже: чи буде відлига,
і чи я в тій відлизі відбудусь?
так голосно ехом лунає:
"незчуюсь--забудусь-забудусь".

хто знає: чи буде вівдлига -
одна на космічне сторіччя?
від дрібок вчорашнього снігу
янгол ховає обличчя.
05.03.15.


Рецензии