Тоянди на сн1гу

Троянди на снігу
У рідної матусі.
Останній раз на них
Крізь серця біль дивлюся.
Немає горю меж,
Немає меж нещастю. 
Листочок кожен змерз
У сніговім ненасті.
Прости мене за все,
Матусю люба, мила.
Я все життя тебе,
Як білий світ, любила.
Замерзлі пелюстки-
Розлуки жовті крила...
І Бервицькі піски
Тебе навік укрли.
А вдома, у теплі,
Стоїть твоя світлина,
Серед квіток, в добрі,
В коханих доньки й сина
І сивина, як сніг,
І оченьки, як небо,
Для нас - твій оберіг -
Наказ про те, як треба
Всім берегти життя,
Як вогник на долоні,
Любить своє дитя
І гідно жить на волі.
Троянди на снігу...
І сльози, мов перлини,
Крізь них твоя душа
В даль вічності полине...




            19.01.2013.     КИЇВ
            АВТОРСЬКА ЗБІРКА


Рецензии