Киев

Зі старіни до наших днів
Дійшли перекази глубокі
Про трьох полянівських синів
Що князювали довги роки

Старший з братів був саме Кий
Якого браття шанували
Він був могутній та палкий
З ним перемоги здобували

На берегах Дніпроввських круч
Вони столицю збудували
Та й гарне місто власноруч
В честь брата Києвом назвали


Рецензии