iменi вашого

та байдуже на всі псевдо-пристрасті ,
я тут голову ламаю
над кросвордами гідності
з мозку мед витікає

на підлогу скапує ,
в жар кидає
сусіди стукають ,
а мені байдуже

бо я кроссворди розгадую
і цензурою розкидаюсь
і намарно не згадую
імені вашого


Рецензии