сонце

я бачу те сонце
дивне , світле
і кришталеве віконце
підсвідоме , мирне

я подивлюсь в ту свідомість
і втечу , вилечу кулею
з голови дивної дівчини
від артерії до скроней

а ти будеш плакати
бо я піду , під думками трави
і розтану , розквітну ;
й заплакану
тебе кину у бур'яни .


Рецензии