В одних штанах, товариш, буш ий спаткы

Ву нашых дбайных паршый

И й вот мы й задолжалы й государству!
Ну, шо вы! Стикы шэрсци понабралы ж.
Да в лавках, дэ и встрэтиш хоть козявку вш.
О! Сашма! Тату ш наш вы ш!

И ек гэто нам з вамы ж рогЩыкТакТыкСь…
Вот хайКУ Ш в чом пак хвайна зь.
Во дни й войны, мо, гэтак ны буваець,
Шоб жыд, ну, й ойБуйВаль Мняв.

…ну, шо ш, бывайце, гады.
Мы едзем ув салдаты.
Мо, там хоць хлопак гарны.
Да й вхлопаем засранцый 


Рецензии