Анжел ка

Думала правильно коїть
Думала час все загоїть
Бо було уваги без ліку
Все наче в кіно "Анжеліка "

Так багато свят і надій
Безлічі тривог і подій
Безліч нічних рандеву
І рівне все схоже давно на криву

Від графів й князів давно алергія
В думках загубилася та світла мрія
І всім не потрібні її ясні очі
Бо з нею так легко проводити ночі


Рецензии