Малi речi

Коли лишаюсь ввечері на самоті,
то поглинає мене думка:
якими почуття були,
що так закінчилися хутко?

Невже у пошуках бажання
ми все натхненне замели?
Та чи поверне голос милий
Мене туди, де разом ми?

Усе: надії, сподівання -
Усе пусте, гайда за край.
Кохання є, а може марно?
Та більш не треба, не питай.

Малих речей ніхто не цінить,
чи як доплигнуть до зірок?
Якщо ніхто в тебе не вірить,
та й сам зневіривсь вже давно.


Рецензии